Proiect Vandut Integral, in curand un nou Mihai Viteazu Residence!

Prezentare proiect

scheii-brasovului 1051Orasul Brasov, prin diversitatea si frumusetea peisajului, prin cultura si dezvoltare industriala, reprezinta o atractie atat pentru locuitorii permanenti, cat si pentru cei temporari si turisti. Datorita potentialului extraordinar de dezvoltare ca si centru industrial, care se imbina armonios cu peisajul pitoresc incarcat de cultura si traditii locale puternice, Brasovul este un oras demn de luat in seama atunci cand vine vorba de o locuinta permanenta a dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.

Fiindca, ce poate fi mai placut si mai imbucurator decat savurarea unei dimineti cu cafea calda pe terasa apartamentului dumneavoastra, inconjurat de panorama deosebita pe care o ofera unul dintre cele mai frumoase orase romanesti?

8279446385 f5265260e5 b zpsd57e734bDatorita tuturor acestor "privilegii" oferite de Brasov, am pornit proiectul Mihai Viteazul Residence, avand ca si unic scop acela de a oferi 44 de apartamente de lux, construite cu stil si personalitate, care dispun de suprafete optime si compartimentari moderne, menite sa ofere viitorilor proprietari confortul unei locuinte premium.

Mihai Viteazul Residence reprezinta locatia deosebita a apartamentului dumneavoastra, fiind situat la poalele Colinei Universitatii, pe strada Mihai Viteazul numerele 1-3, in centrul orasului Brasov. Datorita amplasamentului, acest proiect va ofera linistea si siguranta unei zone elegante, cu o panorama deosebita si acces rapid la cele mai importante puncte de interes - institutii, gradinite scoli si facultati, magazine, benzinarii, locuri de joaca si agrement.inserare 03

Totodata, proiectul Mihai Viteazul Residence raspunde nevoilor potentialilor proprietari cu apartamente care sa imbine armonios confortul, siguranta si exigentele estetice rafinate, cu incaperi calde si primitoare care sa indemne la rasfat si odihna, transformand astfel "o locuinta" in "caminul" dumneavoastra si al familiei dumneavoastra.

Intelegem ca timpul dumneavoastra este pretios, motiv pentru care acest proiect vine in intampinarea tuturor dorintelor dumneavoastra prin predarea apartamentelor la cheie, cu finisaje si obiecte sanitare de cea mai buna calitate, centrala termica proprie si, optional, loc de parcare in subsolul cladirii sau in parcarea exterioara.