Proiect Vandut Integral, in curand un nou Mihai Viteazu Residence!

Cum cumpar

Deoarece am invatat ca fiecare proiect isi are propriul sau client, si pentru ca ne-am gandit la fiecare dintre dumneavoastra, am reusit sa diversificam modalitatile de plata pentru achizitionarea casei mult visate.

 Plata in transe

Oferind aceasta modalitate de plata, fiecare dintre dumneavoastra poate observa pas cu pas realizarea lucrarilor de constructie, inca de la turnarea fundatiei si zidirea primei caramizi, avand totodata posibilitatea de a alege pozitionarea in teren a casei respective in detrimentul celorlalte. Un alt avantaj al achizitionarii in faza de proiect este faptul banii sunt oferiti in transe, in functie de etapele progresive ale propriei locuinte. Astfel, tu detii controlul investitiei tale! Platesti relaxat in functie de stadiul evolutiv al lucrarilor, iar bugetul tau este gestionat in mod eficient, profitand si bucurandu-te de banii tai si pentru alte lucruri sau oportunitati pana la finalizarea completea a lucrarilor.

  • 30% AVANS la incheierea contractului
  • 30% la FINALIZAREA ‘’la rosu’’ a structurii casei
  • 40% la RECEPTIA FINALA a casei dvs.

Opteaza pentru un avans de 30% la incheierea contractului, iar apoi platesti relaxat in functie de progresul lucrarilor. In acest mod, bugetul dvs. este gestionat in mod eficient, profitand si bucurandu-va de banii dvs. si pentru alte lucruri sau oportunitati.

Programul Prima Casa

Acest tip de program ofera un sprijin financiar persoanelor care, la data solicitarii, nu detin (independent sau impreuna cu sotul/sotia) vreun imobil (sau care detin un imobil cu o suprafata utila mai mica de 50 mp). Creditul respectiv poate fi solicitat si acordat pe o perioada intre 10 si 30 de ani, cu posibilitatea rambursarii in rate egale sau descrescatoare. Pentru acordarea creditului de tip ‘’PRIMA CASA’’ este necesar un avans de minim 5% din suma totala creditata, ulterior platind restul sumei, prin intermediul bancii, fiind o investitie increzatoare si sigura.

  • 5% avans la semnarea contractului
  • 95% prin banca, la predarea casei

Credit Ipotecar

Programele de credit ipotecar difera de la o banca la alta, iar solicitantii trebuie sa intruneasca anumite conditii, printer care amintim: venituri minime stabile, vechime la locul de munca, varsta minima, etc. Creditul necesita o garantie, sub forma de ipoteca asupra imobilului. Perioada de rambursare poate ajunge pana la 30 de ani sau mai putin de atat, in functie de posibilitatile financiare fiecaruia, avansul fiind de 20-25% din valoarea casei.

  • 10% avans pentru rezervarea casei
  • 15% pana la semnarea contractului
  • 75% prin credit ipotecar, la predarea casei

Cash

Plata “cash” este cea mai simpla, atunci cand ea este posibila. E nevoie doar de un avans de minim 10% la semnarea contractului si restul la predarea casei!

  • Minim 10-25% avans la semnarea contractului
  • diferenta se achita pe stadii de executie.