Proiect Vandut Integral, in curand un nou Mihai Viteazu Residence!

Concept

Versatil, modern, confortabil, proiectul Mihai Viteazu Residence se adresează, în primul rând persoanelor dinamice, tinerilor care se luptă să își construiască o carieră, tinerilor profesioniști care trăiesc la intensitate maximă. După aceste principii a fost aleasă zona Centrală a Brașovului, la granița dintre istorie, baruri cafenele, restaurante și zona economică, Centrul Civic.

Prin conceptul arhitectural exterior, ansamblul rezidențial este un element modern, discret în zonă, dar care face foarte bine trecerea între tradiție și modernism. Liniile drepte și culorile discrete creează un efect vizual plăcut, elegant, distins care nu lezează cadrul arhitectural al zonei.

Mihai Viteazu Residence vine cu ceva nou în peisajul ofertelor rezidențiale din Brașov. Noutatea nu stă doar în anul construcție ci în conceptul ansamblului care înglobează mai multe tipuri de apartamente, astfel încât viitorii locatari să poată alege alternativa cea mai potrivită. Garsonierele, studiourile și apartamentele cu două sau trei camere îi întâmpină pe tinerii profesioniști brașoveni și pe cei care se mută în oraș pentru a-și clădi o carieră, cu alternative locative cel puțin interesante.

Descoperă Mihai Viteazu Residence! Merită!