Proiect Vandut Integral, in curand un nou Mihai Viteazu Residence!

Arhitectura

Poziționarea Mihai Viteazu Residence, între Centrul Civic și Centrul Istoric, între identitatea culturală a orașului Brașov și motorul său economic, a impus un stil arhitectural care să îmbine elementele moderne, confortul și utilitatea specifice construcțiilor noi, cu partea de identitate culturală. Prin conceptul arhitectural al Mihai Viteazu Residence s-a urmărit o îmbinare naturală între cele două elemente, ceea ce a însemnat o provocare importantă.

Elementele noi cu cele vechi puse unele lângă celelalte creează un contrast puternic, deranjant, obositor și artificial. De aceea este nevoie de o trecere, lină, naturală, care să obișnuiască privitorul cu evoluția, cu tranziția de la mărturiile istoriei și elementele puternice ale identității locale, către partea modernă, dinamică, activă a secolului vitezei. Arhitectura din Centrul Istoric al Brașovului trebuie respectată, est o parte importantă a tradiției orașului, a momentelor esențiale din dezvoltarea sa, de aceea, proiectul imobiliar Mihai Viteazu Residence urmărește să lege trecutul de prezent printr-o trecere cât mai lină.

Proiectul rezidențial se încadrează în zonă printr-un concept special, cu linii drepte, care păstrează o oarecare neutralitate. Cu toate acestea se remarcă și își afișează, încă de la prima vedere beneficiile pe care le poate oferi locatarilor săi.

Mihai Viteazu Residence propune un „suflu nou” în arhitectura zonei, devenind un element de tranziție binevenit în zona centrală a Brașovului.